Svært ved at finde folk til gulvafslibning i København?

Har du svært ved at finde folk til gulvafslibning i København området? Så er du kommet til det helt rigtige sted. En ting som gulvafslibning er noget der skal gøres nøje og så vil man selvfølgelig også gerne have det gjort til en retfærdig pris.

For nogle måneder siden stod jeg og skulle flytte fra hus på de ydre kanter af København, for derefter at flytte ind i en lækker lejlighed midt på strøget. Jeg havde aftalt med de nye købere af huset, at jeg nok skulle have fikset gulvet inden deres indflytning, men da vi kom til dagen, var dem jeg havde hyret til det været nødt til at melde fra, på grund af sygdom.

Jeg var frustreret, da jeg i forvejen var bagud med hensyn til min egen flytning og med hensyn til klargørelsen af huset for de nye indflyttere. I mit paniske udbrud fik jeg ringet rundt og fandt endelig nogen som kunne komme og hjælpe mig. Nemlig Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen som tit fikser gulvafslibning i København og andre steder.

Billigere en jeg troede

Jeg var så lettet og Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen var endda billigere end det tidligere firma som jeg havde ansat. Vi aftalte at de skulle komme indenfor nærmeste timer, for så var jeg i nærheden så de kunne komme ind i huset.

Normalt ville jeg ikke lade arbejdsmænd gå i huset mens jeg ikke var hjemme, da jeg stadig havde nogle værdifulde malerier hængene på væggen og før havde været udsat for at nogle havde stjålet mine ejendele. Men da arbejdsmændene kom, fik jeg hurtigt et godt indtryk, det var professionelle, flinke og arbejdsdygtige folk jeg havde fået i huset og jeg følte en hvis tryghed ved dem

Gulvafslibning i København

Jeg kørte hen til min nye lejlighed for at fikse nogle småting og da jeg kom tilbage til huset, var alt i den fineste orden og den gulvafslibning  de havde udført var så godt. Gulvet var flottere end nogensinde og de gav mig et tilbud til at komme og ordne gulvet i min nye lejlighed, da jeg havde fortalt der var lidt skavanker der.

Da de havde udført jobbet i huset hurtigere end forventet, tog de med i huset med det samme og ordnede gulvet der, og de tog ikke mere for det end prisen vi havde aftalt ved første job. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle takke dem, så jeg købte noget takeaway og nogle fyraftensbajere og så var alle glade.

Gulvafslibning

Friske fyre til at udføre gulvafslibning i København

Hvis du står og mangler nogle til at udføre gulvafslibning i København, er disse friske fyre helt sikkert de rigtige til jobbet. Nu var jeg ikke selv tilstede i huset, men havde jeg været det havde det været ligeså fint, de er nemme at omgås med og udføre et perfekt stykke arbejde.

Gulvafslibning i Kbh

Hvis du selv står og skal have udført gulvafslibning i København så kontakt Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen det er en mand der har forstand på gulvafslibning i København og han har samtidig billige priser på hans arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *